Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Verlenging samenwerking Marga Klompé

 

Al jarenlang verzorgt Wassink Installatie het preventief, correctief onderhoud en voorkomende modificaties aan gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties op 12 locaties van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé. Trots zijn we dat de samenwerking voor meerdere jaren verlengd is en daarmee het vertrouwen en wederzijds respect in elkaar is uitgesproken. Middels een (pre) aanbestedingstraject in 2019 is Wassink Installatie wederom op basis van wederzijds vertrouwen, kwaliteit, lokale aanwezigheid, en de Achterhoekse no-nonsense mentaliteit gekozen als samenwerkingspartner.

 

De komende jaren gaan wij gezamenlijk technische vraagstukken invullen en gaan gezamenlijk uitdagingen aan zoals de optimalisatie van installaties en natuurlijk de energietransitie. 

 

Het ondertekenen van de overeenkomst in het bijzijn van de heer Speelman van Marga Klompé en Derk Wassink van Wassink installatie als bevestiging van de samenwerking met als doel een langdurige samenwerking met wederzijds de uitdrukkelijk wens en motivatie om de samenwerking nog meer op meerdere vlakken te verstevigen en uitbouwen. Op de foto de heer Smeets, voorzitter raad van bestuur Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé en de heer Van der Meer, hoofd service en onderhoud Wassink Installatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga terug