Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Foto's nieuwe pand Winterswijk

 

Afgelopen zomerperiode zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Snelliusstraat 11 in Winterswijk. De nieuwe locatie is een stuk groter, met vooral meer kantoorruimte. Naast het gebruiksgemak gaan wij ook voor een duurzaam gebouw. Het kantoorgedeelte is energie-neutraal, het magazijn en de werkplaats is zeer energie zuinig. Uiteraard hebben wij zelf de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties in ons eigen pand verzorgd. 

Via een 'foto-rondleiding' laten wij graag de foto's van ons nieuwe pand zien. We zijn trots op ons nieuwe, duurzame, pand! Binnenkort volgt ook een 'foto-rondleiding' door ons pand op werktuigkundig- en elektrotechnisch gebied. 

Buitenkant en receptie
We hebben flink wat ruimte om het pand er bij gekregen, waardoor we een flink aantal parkeerplekken extra hebben. Bij binnenkomst wordt je welkom geheten door onze receptioniste Carla. Kantine en sanitair 
De kantine wordt goed benut. Collega's kunnen gebruik maken van de kantine om te lunchen. Omdat een groot tv-scherm is opgehangen in de kantine, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld cursussen voor grote groepen te houden. Verder is al het sanitair in het pand volledig vernieuwd.  


Spreekkamers
Diverse grote en kleine spreekkamers hebben wij tot onze beschikking wanneer er een overleg is. We hebben ook één spreekkamer ingericht met een sta-tafel. Hiermee is de mogelijkheid om staand te vergaderen. 

 

Kantoren

We hebben flink wat meer ruimte gekregen op de kantoren. De afdeling Klimaatbeheer is zelfs van Doetinchem naar Winterswijk verhuisd. 


Magazijn
Ook het magazijn biedt nu meer mogelijkheden, omdat de ruimte efficiënter is ingericht. Hans, onze magazijnmedewerker, is blij met zijn nieuwe stek en werkruimte.


Wij zien u graag!

Bent u benieuwd naar ons duurzame gebouw? Lees dan ons artikel over elektrotechnische installatie of over de werktuigbouwkundige installatie. Uiteraard staat de -duurzame- koffie altijd voor u klaar! 

 

 

 

 

Ga terug