Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Gerrit Komrij College op bezoek

 

Wam en van Duren, Wassink Installatie, Opleidingsbedrijf Bouwmensen en opleidingsbedrijf IW hebben het initiatief genomen om de samenwerking op te zoeken tussen techniek onderwijs en het regionale bedrijfsleven. Er zijn zoveel interessante ontwikkelingen in de technische sector, dat het een interessant is om elkaar daarover bij te praten. Op donderdag 27 juni 2019 zijn alle techniek docenten van het Gerrit Komrij College in Winterswijk door deze bedrijven uitgenodigd.

 

In deze middag werden twee bedrijven bezocht: Wam en van Duren en de nieuwbouw locatie van Wassink Installatie. Het programma bestond uit een pitch van Wam en van Duren door zowel een leerling als het bedrijf zelf. Namens Wassink Installatie heeft onze leerling Tijme een pitch gehouden. Niels heeft het één en ander verteld over de nieuwste technieken in ons nieuwe pand. De sector Techniek van het Gerrit Komrij College kreeg de kans om te vertellen welk lesmateriaal zij aanbieden op school en hoe wij als opleidingsbedrijven hen kunnen ondersteunen.

 

De middag werd afgesloten met een rondleiding door de nieuwbouw van Wassink Installatie aan de Snelliusstraat. Omdat er op dit moment gewerkt wordt aan de technische installatie, kon er direct in de praktijk gekeken worden wat het werk inhoudt. 

 

 

Ga terug