Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Joop Bent, Bennie Nijenhuis en Stefan Griess 40 jaar bij Wassink Installatie

 

Joop Bent, Bennie Nijenhuis en Stefan Griess zijn alle drie 40 jaar in dienst.  De jubilarissen vervullen een belangrijke technische rol binnen Wassink Installatie.

Afgelopen donderdag, 10 oktober 2019, hebben collega’s en familieleden van de jubilarissen onder het genot van een hapje en drankje stilgestaan bij deze mijlpaal. De heren zijn goed in de watten gelegd. Namens Wassink Installatie overhandigde Derk Wassink -na een informele speech- alle drie de heren een vrij te besteden waarde cheque. Verder sprak hij zijn waardering en trots uit voor de jarenlange inzet, collegialiteit en betrokkenheid van de drie techneuten.


Vanaf hun eerste werkdagen in 1978 en 1979 is er flink wat veranderd. De drie jubilarissen zijn als leerling monteur begonnen, toen nog onder leiding bij Dé en Marianne Wassink. Wassink Installatie is uitgegroeid tot een bedrijf met 100 medewerkers op 2 vestigingen. Deze zomer is de vestiging in Winterswijk verhuisd van de Ambachtsstraat naar een pand met meer capaciteit aan de Snelliusstraat.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga terug