Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

NEN2767-inspecties & MJOP...

 

20141010_Prognotice Wassink Installatie heeft haar diensten uitgebreid door NEN2767-inspecties uit te kunnen voeren en in samenspraak met opdrachtgevers meerjaren-planningen voor onderhoud en vervanging op te kunnen stellen.  

 

Wassink Installatie heeft gekozen om te gaan werken met Prognotice. Deze software wordt door een groot aantal vastgoedeigenaren, onderhoudspartijen en adviseurs gebruikt. Prognotice geeft inzicht in de conditie van alle installaties, bouwkundige elementen en infrastructuur, geheel conform de NEN 2767-methodiek.

 

Daarnaast geeft het ook inzicht in welke kosten en welke werkzaamheden er nodig zijn om het object in een bepaalde conditie te houden of op te leveren. Denk hierbij aan prestatiecontracten die soms wel een looptijd hebben van 5 tot 25 jaar!

 

Dit inzicht is van grote waarde voor zowel de installateurs, aannemers, vastgoedeigenaren als voor de adviseurs. Op basis van deze informatie kunnen de juiste keuzes gemaakt worden voor wat betreft het aanschaffen van duurzame installaties, vervangingen, uit te voeren onderhoud of sloop. Meer informatie over Prognotice treft u hier.  

 

Kortom: Ook voor NEN2767-inspecties en MJOP bent u bij Wassink Installatie aan het goede adres!

 

 

Ga terug