Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Officieel Minderwatt® partner

 

Wassink Installatie streeft naar duurzaamheid! Als officieel partner van Minderwatt® levert Wassink Installatie reeds enige tijd energiebesparende lichtoplossingen. Op deze manier kunnen onze klanten op gebied van verlichting gemiddeld 40 tot 60 procent in energieverbruik verminderen. Dit is te realiseren door middel van een professionele en resultaatgerichte aanpak op het gebied van duurzame lichtoplossingen. Te denken valt aan energiebesparende lichtbronnen, nieuwe armaturen, LED of andere innovatieve energiebesparende lichtoplossingen, zoals lichtschakelsystemen.
 
Minderwatt® is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een historie van zo’n 80 jaar staan ze als professionele organisatie open voor vernieuwing. Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing volgen ze kritisch. Eigen marktonderzoek en continu overleg met partners, van gerespecteerde leveranciers en installateurs tot adviseurs en eindgebruikers, geeft ze de mogelijkheid om goede en echt duurzame, energiebesparende lichtoplossingen te bieden.
 
Minderwatt® spreekt over blauwe oplossingen: de perfecte mix tussen de nieuwste technologie, kwalitatief hoogwaardige producten, rekening houdend met beschikbare budgetten en milieu-verantwoordelijke lichtoplossingen. Minderwatt® staat voor duurzaam met een krachtig, doeltreffend, zakelijk en financieel sterke koers. Wilt u op een effectieve en efficiënte manier beter omgaan met het milieu, in balans met de financiële situatie en het imago van uw organisatie, dan biedt minderwatt® voor u dé oplossingen.
 
Geïnteresseerd? Neem contact op voor vrijblijvend advies: tel. 0543-517925 of vul het contactformulier in.

 

 

Ga terug