Service en onderhoud

 

Adequate oplossingen

Bij Wassink Installatie betekent service meer dan alleen het verhelpen van storingen. Wij geven u objectief advies en informeren over de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van energieverbruik. Daarnaast maken wij onderhoudscontracten op maat.

 

Meer lezen over service en onderhoud?

Elektrotechniek

 

Innovatieve en veilige systemen

Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige installaties aan laten passen? Wassink Installatie brengt elektrotechnische installaties aan, mét het oog op veiligheid. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben de technische kennis om u vooraf te adviseren wat van toepassing is op uw woonsituatie.

 

Meer lezen over elektrotechniek?

Klimaattechniek

 

VOORWAARDE VOOR EEN COMFORTABELE LEEFOMGEVING!

Een klimaatsysteem zorgt voor comfort bij u thuis. Wassink Installatie biedt een totaalpakket aan oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing. Wij adviseren, leveren en installeren merkonafhankelijk complete installaties. Mét het oog op duurzaamheid en energiebesparing.

 

Meer lezen over klimaattechniek?

Uw partner in zink- en koperwerken

 

Een kwalitatief hoogwaardig product vereist vakmanschap.

Wij zijn specialist op het gebied van zink- en koperwerk. Wij maken in eigen beheer o.a. goten, hemelwaterafvoeren, regenpijpen of dak- en gevelbekleding. In geval van reparatie of lekkage kunnen wij u snel van dienst zijn middels onze mobiele werkplaats.

 

Meer weten over zink- en koperwerken?

Loodgieterswerk

 

Alle disciplines onder één dak

Wassink Installatie is totaalinstallateur op het gebied van loodgieterswerk. Vanuit uw wens pakken wij disciplines op als o.a. drinkwaterinstallaties, hemelwaterafvoer of sanitair.

 

Bekijk all disciplines

Kwaliteit en certificering

 

Gegarandeerd vakmanschap

Wassink Installatie heeft een aantal certificeringen. Dit toont aan dat wij serieus met ons vak omgaan. Wij conformeren ons aan de laatste eisen en werkwijzen. Om deze certificeringen te behouden, bewijzen wij ons vakmanschap keer op keer.

 

Bekijk onze certificeringen

Wassink Installatie Particulier

 

Wassink Installatie Particulier

Wassink Installatie zorgt voor comfort bij u thuis. Bent u op zoek naar een installateur die u volledig ontzorgt op het gebied van installaties? Bij Wassink Installatie is alle kennis en expertise aanwezig voor uw elektrotechnische, klimaattechnische installatie of loodgieterswerk. Wij zijn een solide familiebedrijf dat de zaken voor elkaar heeft!

 

Precies weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuws

Alle nieuwsberichten

Bereikbaarheid in de zomervakantie

Op donderdag 20 juli luiden wij vanaf 16.00 uur onze zomervakantie in. Wij zijn daarom tot woensdag 16 augustus beperkt bereikbaar.

Uiteraard staan onze collega’s van de afdeling Service & Onderhoud ook in de zomervakantie voor je klaar. Zij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 0543-517 925.

Bel voor urgente storingen buiten deze tijden naar ons storingsnummer 088-344 88 99.

Wij wensen je een fijne zomerperiode!

 

Lees verder