Een erkend installateur op het gebied van koeling?

 

Wassink Installatie. Precies.

Airconditioning

 

Erkend specialist

U wilt een aangenaam en koel binnenklimaat? Wassink Installatie is een vaktechnisch en erkend installateur op dit gebied. Het STEK Bedrijfscertificaat toont aan dat wij voor onze klanten geen genoegen nemen met de minimale (wettelijke) eisen, maar een hogere norm in onze bedrijfsvoering hanteren.

 

Innovatieve oplossingen

Er zijn vele soorten airo-systemen, maar altijd maar één die het best bij uw woonsituatie past. Kies voor een apparaat of installatie die de temperatuur en luchtvochtigheid in uw woning op een aangenaam niveau houdt. Wassink Installatie adviseert merkonafhankelijk.


Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Lees hieronder een aantal van deze mogelijkheden.

 

Mobiele airco

Af en toe komt het in Nederland voor: een hittegolf. Een mobiele airco is dan zo gekocht en zo geplaatst. Helaas is de koeling van de mobiele airco teleurstellend. Bovendien is het een sta-in-de-weg apparaat dat veel lawaai maakt. De warmte- en condens afvoer vindt plaats door een dikke slang uit het raam. Daarbij is de mobiele airco storingsgevoeliger.

 

Split unit airco

Uw binnenklimaat echt goed regelen? De split-unit airco is veruit superieur: duurzamer en veelzijdig. De afvoer van warmte vindt plaats in het buitengedeelte. Daardoor behoudt u schone, gewenste frisse lucht en een aangename temperatuur. U kunt kiezen voor een single- of multisplit-systeem. Met een multisplit-systeem is het mogelijk om met één buitenunit meerdere ruimtes te koelen. Overdag koelen in woon- en werkkamer. ’s Nachts in de slaapkamers. Ideaal!

 

Koelen met een warmtepomp

Wist u dat u uw huis kunt koelen met een warmtepomp? Het koude medium dat door de bron circuleert, koelt uw huis op een zeer efficiënte en energiezuinige manier. Het resultaat is een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door.