Een beveiligingssysteem waar u op kunt vertrouwen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Beveiligingsinstallatie

 

Vertrouwen op uw beveiligingssysteem

Wilt u verzekerd zijn van ijzersterke beveiliging van uw woning? Wassink Installatie heeft als totaalinstallateur de kennis en expertise in huis om u een compleet pakket beveiligingsinstallaties aan te bieden.

 

Brandmelders

Kiest u voor een brandmelder die reageert op rook? Of is het in uw situatie effectiever dat een brandmelder reageert op warmte? Wist u dat er brandmelders zijn die op licht reageren? Aan de hand van een bouwkundige tekening maken wij een ontwerp dat voldoet aan de laatste eisen van de NEN2535 en NEN2575. Vanzelfsprekend overleggen wij met partijen als BoWoTo en de brandweer.

 

Inbraakbeveiliging

Wassink Installatie is specialist op het gebied van inbraakbeveiliging- en toegangscontrolesystemen. We bepalen, in samenwerking met een NCP gecertificeerd beveiligingsbedrijf, aan de hand van de inboedelwaarde aan welke klasse de beveiliging moet voldoen. Natuurlijk nemen wij ook uw wensen en eisen mee.

 

Camerabewaking

CCTC bewakingssytemen controleren continue alle processen en bewegingen die in en rondom een gebouw of woning plaatsvinden. U kunt ervoor kiezen om de beelden te bekijken op een videobewakingsscherm. Online bekijken kan ook: via een IP netwerk vanaf elke gewenste locatie. 


VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?

Kunnen wij u onze diensten verder toelichten? Neem gerust contact met ons op. We bespreken uw situatie en geven advies op maat. Indien gewenst ontvangt u vrijblijvend een offerte.