Uw comfortwensen op de eerste plek?

 

Wassink Installatie. Precies.

Cv-ketel

 

Maatwerk voor uw woonsituatie

Zoekt u een cv-ketel voor uw woning of appartement? Of bent u toe aan vervanging? Wassink Installatie adviseert welke cv-ketel past bij uw woonsituatie. Daarbij houden we rekening met het woningtype, de inhoud van het huis, de mate van isolatie en het waterverbruik. Ook bespreken we uw voorkeuren voor het type thermostaat. 

 

combiketel of HR-ketel

Vraagt uw woonsituatie om een grote warmwatervoorraad? Kies dan voor een combiketel met voorraadboiler. HR-ketels hebben het hoogste rendement, waardoor u stookkosten bespaart. Een HR-ketel gaat bovendien efficiënter om met  CO2-uitstoot. Goed nieuws voor het milieu!

 

Resultaatgerichte oplossingen

Wassink Installatie levert een productassortiment van verschillende cv-fabrikanten. Elk fabricaat en elk type heeft zijn eigen pluspunten. Wat past het best bij uw situatie en wensen? Met onze adviseur maakt een keuze die aansluit bij uw budget en wensen. Wij hebben jarenlange ervaring met gerenommeerde merken zoals:

 

  • ATAG
  • AWB
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha

 

Financiering

De aanschaf van een cv-ketel is een flinke investering. Wilt u liever niet in één keer betalen? Wassink Installatie biedt de mogelijkheid om uw ketel te huren of leasen. Ook kunt u gebruikmaken van het ‘zekerheidsplan’: verzekerd van goede service en onderhoud. Het complete onderhouds- en/of serviceabonnement is verwerkt in een maandbedrag.


Advies op maat?

Wilt u meer weten over cv-ketels of financieringsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.