Vloerverwarming precies afgestemd op uw woning?

 

Wassink Installatie. Precies.

Vloerverwarming

 

Comfortabel en energiezuinig

Met vloerverwarming kiest u voor een gelijkmatige verwarming via het grote vloeroppervlak. U bespaart energie omdat de gevoelstemperatuur hoger is. Op plaatsen waar het doorgaans kouder is, bijvoorbeeld bij glas en vides, is vloerverwarming minder geschikt. Op deze plekken kunt u kiezen voor een extra radiator of convector. We kunnen de leidingen ook dichter op elkaar plaatsen zodat de oppervlaktetemperatuur een hogere waarde krijgt. Vloerverwarming kent verschillende mogelijkheden:

 

Vloerverwarming als hoofdverwarming

Als u regelmatig thuis bent, is dit een ideale oplossing. Er zijn geen zichtbare elementen zoals radiatoren of convectoren. Bovendien kunt u nauwkeurig van tevoren instellen wanneer u wenst dat de woonruimten op temperatuur zijn. 

 

Vloerverwarming als bijverwarming

Vloerverwarming kent een relatief lange opwarmtijd. Thuiskomen en de woonruimte snel opwarmen tot een comfortabele temperatuur is niet mogelijk. Voor het versnellen van de opwarming, kunt u kiezen voor het bijplaatsen van enkele radiatoren of convectoren.

 

Vloerverwarming als verkoeling

Vloerkoeling zorgt voor koeling van de vloerconstructie. Zelfs op een warme zomerdag blijft de temperatuur in uw huis koeler met behulp van dit systeem. Het leidingensysteem in de vloerconstructie wordt gevuld met koel water uit een warmtepomp. Lees meer over vloerkoeling


Vrijblijvende offerte?

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij bekijken uw woonsituatie en brengen een eerlijke offerte uit.