De meest slimme installaties?

 

Wassink Installatie. Precies.

Zwakstroominstallatie

 

Innovatieve en comfortabele installaties

De zwakstroominstallatie is een veelomvattende tak van de elektrotechnische installatie. Denk hierbij aan o.a. de belinstallatie, centrale besturing van verlichting, zonweringsinstallatie of een complete intercominstallatie. Wassink Installatie draagt deskundige zorg voor de aanleg én service en onderhoud.

 

Klik hieronder op ‘lees meer’ voor informatie over verschillende zwakstroominstallaties.


Advies op maat?

Wij adviseren u graag over zwakstroominstallaties voor uw woonsituatie. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Lees verder voor meer informatie.

 

Domotica installaties

In de ouderenzorg, maar ook in de geestelijke gezondheidszorg, speelt domotica een belangrijke rol. Domotica betekent in dit verband: het aanbrengen van woninggebonden technologische toepassingen ter ondersteuning van het langer zelfstandig wonen van ouderen en andere doelgroepen van zorg. Denk aan:

 

  • het wekken van mensen op afstand;
  • het op afstand openen van de voordeur;
  • het bedienen van verwarming, zonwering, verlichting;
  • alarmeren, telefoneren, televisie kijken.

 

Domotica is een groeiende markt. Ter bevordering van ‘good living’ en ‘design’ worden er steeds meer domotica toepassingen thuis geïnstalleerd. Bij Wassink vertellen onze specialisten meer over de mogelijkheden. 

 

KNX installaties

Binnen de domotica moeten systemen met elkaar moeten communiceren. KNX is wereldwijd de enige standaard voor huis- en gebouwenautomatisering. Met KNX is het mogelijk om met één touchpaneel alle toepassingen te bedienen. Wassink Installatie engineert, realiseert en programmeert uw complete KNX installatie. Meer comfort, meer veiligheid én meer energie besparen!

 

(VIDEO) INTERCOMINSTALLATIES EN BELINSTALLATIES

Wassink Installatie adviseert u graag over complexe intercominstallaties die geschikt zijn voor woningen, bedrijven en appartementencomplexen. Vervolgens ontwerpen en installeren wij uw installatie, compleet op maat!

 

CAI

Een slecht beeld of ‘sneeuw’ op uw televisiescherm kan verschillende oorzaken hebben. Uw toestel kan de boosdoener zijn, maar ook een slecht netwerk. Wassink Installatie zoekt het graag voor u uit.

 

ZONWERINGSINSTALLATIE

Bij het optimaliseren van het binnenklimaat speelt zonwering een belangrijke rol. Automatische zonwering past zich aan de buitentemperatuur of de hoeveelheid licht aan. Wassink Installatie installeert en monteert automatische zonwering als stand-alone systeem of als onderdeel van het KNX domoticasysteem.