Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Nefit TopLine

 

Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen uw aandacht voor het volgende;

 

In 2009 heeft Nefit vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin het toestel rookgassen ontsnappen, waardoor smeltschade kan ontstaan aan de binnenzijde van het toestel. Dit zou kunnen leiden tot brand.

 

Sinds eind 2009 worden de versie 1-branders al vervangen en in veel gevallen is deze brander de afgelopen jaren al door ons vervangen door een aangepaste branderset, welke onjuiste sluiting van de brander voorkomt. Nog niet alle betrokken toestellen zijn omgebouwd en nou wil Nefit ook de resterende versie 1-branders uit de markt halen. 

 

Vervanging

In opdracht van Nefit zullen onze monteurs deze vervanging uitvoeren tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. Het streven is om vóór 31 december 2018 alle branders vervangen te hebben. Deze vervanging is voor u kosteloos.

 

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met onze Service en Onderhoud afdeling opnemen via telefoonnummer: 0900 – 235 92 77.  

 

 

Ga terug