Oog voor opleidingen, ontwikkelingen en omgeving?

 

Wassink Installatie. Precies.

Brancheorganisaties

 

Wassink is lid van diverse brancheorganisaties. Dit lidmaatschap toont aan dat wij serieus met ons vak omgaan. Dit dient niet alleen ons belang, maar bovenal uw belang.  

 

UNETO-VNI

UnetoVNIWassink Installatie is lid van de UNETO-VNI, ondernemers- organisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De huidige vereniging heeft ruim 5.500 leden met zo’n 110.000 medewerkers. Hiermee is UNETO-VNI één van de grotere werkgeversorganisaties van Nederland. De vereniging verenigt diverse soorten ondernemingen; van relatief kleine familiebedrijven tot internationaal opererende installatieconcerns.

 

INSTALLATIEWERK ACHTERHOEK RIVIERENLAND

IWLogoAchterhoekRivierenland_100Wassink Installatie is aangesloten bij InstallatieWerk (IW) Achterhoek Rivierenland (voorheen het ROI). Dit is het opleidingsbedrijf voor installatietechniek en elektrotechniek met 220 aangesloten leerbedrijven in de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Winterswijk.  

 

ERKEND ALS LEERBEDRIJF

De Landelijke organisatie Kenteq heeft Wassink erkend als volwaardig leerbedrijf. Met deze erkenning mogen wij onze medewerkers opleiden tot vakmensen.

VNO-NCW

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat. De leden vormen de vereniging. Bij VNO-NCW zijn 155 brancheorganisaties aangesloten en ongeveer 500 ondernemingsleden. 

 

IG&D

IG&D is hét platform voor bedrijven en organisaties die binnen de gemeente Doetinchem activiteiten ontplooien voor de industrie, groothandel en dienstverlening.

 

OWIN

De Ondernemerskring Winterswijk, OWIN, is dé club waarin het bedrijfsleven in Winterswijk de krachten bundelt, problemen signaleert, oppakt en probeert op te lossen.

 

LIGHTHOUSE CLUB NEDERLAND

De Lighthouse Club Nederland (LHC) is een landelijke vereniging van mensen met een leidinggevende functie in de bouwsector, of er direct of indirect bij betrokken. De LHC biedt onderdak aan alle disciplines die de bouwnijverheid kenmerkt. Het ledenbestand weerspiegelt de volledige breedte van de bouwketen. Wie lid is maakt snel en makkelijk nieuwe contacten in persoonlijke netwerken en verbreedt en verdiept zijn kennis.