Op maat gesneden service en zekerheid?

 

Wassink Installatie. Precies.

Contractsoorten

 

Voor iedere installatie een contract op maat

Er zijn twee standaard onderhoudscontracten die, als u het wenst, op uw situatie aangepast kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld een cv-installatie en een WTW-unit, dan is een combinatie mogelijk. Naast een onderhoudscontract kunt u ook kiezen voor een aanvullend storingscontract.

 

Standaard onderhoudscontract

1 keer per jaar onderhoud aan uw cv-ketel.

 

De eenmaal per jaar uit te voeren werkzaamheden aan uw cv-ketel omvatten o.a.:

 

  • Algemeen reinigen, onderhouden en visueel inspecteren;
  • Reinigen en afstellen van de brander(s);
  • Controle regeling- en beveiligingsapparatuur ;
  • Eventueel bijvullen en ontluchten van de installatie.

 

 

Verlengd onderhoudscontract

1 keer per 2 jaar onderhoud aan uw cv-ketel.

 

Door toenemende kwaliteit, ontwikkeling van techniek en duurzaamheid van materialen zijn cv-ketels minder storings- en onderhoudsgevoelig. Technisch gezien is het dus zeer goed mogelijk om een onderhoudsinterval van eens in de twee jaar aan te houden.

 

De eenmaal per 2 jaar uit te voeren onderhoudswerkzaamheden aan uw CV-ketel omvatten:

 

  • Algemeen reinigen, onderhouden en visueel inspecteren;
  • Reinigen en afstellen van de brander(s);
  • Controle regeling- en beveiligingsapparatuur ;
  • Eventueel bijvullen en ontluchten van de installatie.

 

U hebt de mogelijkheid een onderhoudscontract op te waarderen en storingen inclusief arbeid en materiaal af te kopen. Hiervoor hebt u de keuze uit een servicecontract Basis of een servicecontract Zekerheid. Uitsluitend storingen binnen de mantel van de cv-ketel vallen onder de servicecontracten. Voorwaarde is dat uw cv-ketel jonger is dan 10 jaar. 

 

Servicecontract basis

Wilt u zekerheid van een vaste constante prijs voor arbeid dan kunt u dit afkopen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

 

Servicecontract zekerheid

Wilt u zekerheid van een vaste prijs voor arbeid en materiaal dan kunt u dit afkopen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

 

Overige contractsoorten

Ook voor service en onderhoud aan andere installaties, waaronder airco, geiser, boiler, mechanische ventilatie, WTW-unit, warmtepomp, noodverlichting en luchtverwarmer bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling 088 – 344 88 99.

 

Advies op maat?

Kunnen wij u adviseren welk contractsoort voor u het best aansluit? Neem gerust contact met ons op of vraag hier direct uw onderhoudscontract aan. We bekijken graag samen met u welke contractsoort het best bij u past.