Referenties

 

Nieuwbouw Bronkhorst High-Tech Ruurlo

Bronkhorst High-Tech in Ruurlo is op dit moment bezig met de nieuwbouw van hun nieuwe kantine. Naast dat dit pand door de medewerkers gebruikt gaat worden als kantine, wordt het tevens gebruikt als bijeenkomstencentrum. De ruimte zal straks geschikt zijn voor 600 personen. Wassink Installatie verzorgt zowel de elektrotechniek als de werktuigbouwkundige installatie. 

Tim Zweers is projectleider van dit project en vertelt: "De uitdaging in dit project zit vooral in de veelzijdigheid in het gebruik van de ruimte. Doorgaans zal deze ruimte gebruikt worden als kantine voor de medewerkers van Bronkhorst High-Tech. Soms zullen er ook conferenties waar 600 personen aanwezig zijn gehouden worden. De taak aan ons is om ervoor te zorgen dat de ruimte niet alleen voor een kleine hoeveelheid personen gekoeld, verwarmd en geventileerd kan worden, maar ook als er 600 personen in deze ruimte aanwezig zijn moet er een aangenaam klimaat zijn. Aan de hand van de hoeveelheid CO2 in deze ruimte wordt geventileerd. Verder moet de installatie stil zijn zodat dit niet storend is als er een conferentie gaande is."

 

De nieuwe kantine / conferentieruimte wordt voor de zomervakantie opgeleverd. Naast de nieuwbouw hebben wij ook de installatie verzorgd bij hun huidige pand, lees er hier meer over

Project details

 

Plaats

Ruurlo

Opdrachtgever

Bronkhorst High-Tech

Opleverdatum

30-06-2019

Soort werk

Nieuwbouw

 

Downloads