Referenties

 

Oplevering nieuwbouw De Zonnekamp Zelhem

Op maandag 3 december was de officiële overdracht van De Zonnekamp in Zelhem aan Markenheem. Wassink Installatie, Klaassen Groep en de Kremer Groep overhandigden symbolisch de sleutels aan de bestuurder André Endeman, Ingeborg Meijer, lid van Management en bouwmanager Jaap Spreij van Markenheem. Dit onder toeziend oog van Architectengroep Gelderland. Woonzorgcentrum De Zonnekamp zijn twee geschakelde villa’s met 48 appartementen voor kleinschalig wonen en een vrijstaande villa met 21 appartementen voor intensieve zorg. In deze villa kunt u ook terecht voor ontmoeting, een heerlijke maaltijd en de gezellige dagactiviteit.

Wassink is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwerp. Alle werktuigbouwkundige en sanitaire installaties zijn door ons verzorgd: centrale verwarming door middel van een warmtepomp, in combinatie met een cv-ketel en vloerverwarming. Plus CO2 en RV gestuurde ventilatie en alle sanitaire installaties. 

De Zonnekamp heeft uitgebreid stil gestaan bij het onderwerp 'milieuvriendelijk, gezond klimaat', verzorgd door Wassink Installatie.
Klik hier voor het interview met onze collega's Vincent en Tim.


Project details

 

Plaats

Zelhem

Opdrachtgever

Markenheem

Opleverdatum

03-12-2018

Soort werk

Nieuwbouw

 

Downloads