Referenties

 

Uitgevoerde installatie Atex-ruimte bij Bronkhorst High-Tech

Bronkhorst High-Tech BV is een snel groeiend bedrijf en produceert en verkoopt hoogwaardige meet- en regelinstrumenten voor gas- en vloeistofstromen in laboratoria en de industrie. Enkele ruimtes moeten voldoen aan speciale eisen of wensen waaronder ATEX richtlijnen, omdat er bijvoorbeeld gewerkt wordt met waterstof. Deze gassen worden gebruikt in een zeer nauwkeurig calibratieproces waarbij de ruimtetemperatuur en luchtvochtigheidsniveaus aan strenge eisen moeten voldoen en minimaal mogen fluctueren. Dit vereist de nodige aandacht en kennis bij het ontwerpen en uiteindelijk het inregelen van de regeltechnische processen.

Het gebouw is uitgerust met een omkeerbare warmtepomp, een cv-ketel voor de pieklast en centraal opgestelde luchtbehandelingskasten. De kantoren zijn voorzien van klimaatplafonds met geïntegreerde verlichting en onzichtbare luchtroosters. Daarnaast hebben wij in dit gebouw alle sanitaire en elektrotechnische installaties voorzien.

 

In 2019 wordt de nieuwe kantine / conferentieruimte. Hier verzorgen wij zowel de werktuigbouwkundige installaties als de elektro- en regeltechniek. Lees hier meer over dit project.

Project details

 

Plaats

Ruurlo

Opdrachtgever

Bronkhorst High-Tech

Opleverdatum

07-05-2014

Soort werk

Verbouw

 

Downloads