Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Wassink en Lankhof nemen HtW over

 

Winterswijk - Wassink Installatie neemt de activiteiten van het failliet verklaarde HtW installatietechniek over. Bestaande klanten van HtW Installatietechniek worden komende dagen persoonlijk geïnformeerd.

 

Wassink Installatie heeft per 8 oktober 2015 de activiteiten van het op 22 september failliet verklaarde HtW Installatietechniek overgenomen. Uitzondering hierop zijn de Inbraak- en Brandbeveiligingscontracten, die zijn overgenomen door Lankhof Beveiliging uit Aalten. Alle elektrotechnische-, CV- en loodgieterswerkzaamheden worden voor zowel de particuliere als zakelijke markt opgepakt en geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Wassink Installatie. De service- & onderhoudsactiviteiten en projectmatige werkzaamheden worden volledig geïntegreerd in Wassink Installatie, waarbij een aantal personeelsleden van HtW overgenomen worden.

 

De klant staat centraal

De komende dagen worden klanten en relaties geïnformeerd. Wassink Installatie zal alles in het werk stellen om zo snel mogelijk, overeenkomend met de verwachtingen, de diensten te leveren. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0543-517925 of info@wassink.nl.

 

 

Ga terug