Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

STEK & BRL 100 certificering

 

Ons vakmanschap onderstrepen wij graag met de benodigde certificeringen. Zo is onlangs onze STEK- en BRL 100 certificering weer verlengd. Hiermee voldoen wij aan de wettelijke eisen en tonen wij aan voorop te lopen op bedrijfsvoering, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.
 

STEK certificering

Het STEK-certificaat is de basis voor alle koeltechnische werkzaamheden. Aan de basis ligt altijd verplicht de STEK-Algemene eisenDeze eisen hebben betrekking op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Deze eisen kunnen ook grotendeels worden aangetoond met andere erkende kwaliteitscertificeringen zoals ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (duurzaamheid) en een VCA bedrijfscertificaat (veiligheid).Belangrijk hierbij is wel dat de scope van deze certificaten ook de koude-installatietechnische werkzaamheden omvat.
 

BRL 100 certificering

In de BRL 100 zijn de eisen vastgelegd die certificeringsinstellingen gebruiken als grondslag voor de afgifte en het behoud van ons F-gassen certificaat.

Als installateur worden wij door de nieuwe wetgeving geconfronteerd met andere eisen dan bij de oude F-gassen verordening. Als installateur is het wettelijk verplicht om aan de eisen te voldoen, omdat wij werkzaamheden verrichten voor opdrachtgevers. De eisen zijn van toepassing op de bedrijfsvoering. Zowel op het gebied van beleid als op uitgevoerde werkzaamheden.

 

 

 

Ga terug