Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Techniekdag Achterhoek op zaterdag 4 april 2020

 

Op zaterdag 4 april 2020 vindt de Techniekdag Achterhoek plaats bij Het Assink Lyceum in Neede. Een ontzettend leuk event voor jong en oud om kennis te maken met alle facetten van de techniek. De Techniekdagen in de Achterhoek worden georganiseerd door VNO-NCW Achterhoek en de thematafel Onderwijs en Arbeidsmark in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven en de regionale onderwijsinstellingen. Ook Wassink Installatie is, net zoals de voorgaande jaren, aanwezig.

Wat is de Techniekdag?
De Techniekdag laat de boeiende wereld van bèta en techniek in alle sectoren aan een breed publiek zien. Hierbij worden vooral de jeugd (tot en met 14 jaar) en hun ouders, die nog een keuze moeten maken voor een bepaalde opleiding, benaderd.
Doel is om deze jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de bèta en techniek. Alle technische sectoren worden op een uitdagende en speelse manier voor het voetlicht gebracht. De jeugd kan er ontwerpen maken op de computer, proefjes doen, met robots spelen, 3D printen en diverse apparaten en machines bedienen. Er is aandacht voor de nieuwste technologische ontwikkelingen, de toepassingen van techniek in andere sectoren en de mogelijkheden voor meisjes in de technische sector. Alle niveaus van praktijkschool tot en met universiteit komen daarbij aan bod. Bedrijven en onderwijsinstellingen krijgen de mogelijkheid om op deze dag hun organisatie aan zeker 4.000 kinderen en hun ouders te presenteren door middel van doe-activiteiten. 

 

Wij zijn er, kom je ook?

Op de Techniekdag Achterhoek laten wij je graag zien en ontdekken hoe leuk de wereld van de installatietechniek is. Het evenement vindt plaats op zaterdag 4 april 2020 van 10.00 uur - 16.00 uur bij 't Assink Lyceum in Neede en de toegang is gratis. Hopelijk tot dan!

Sfeerimpressie Techniekdag Achterhoek
We hebben een aantal foto's geselecteerd van de vorige techniekdagen waar Wassink Installatie aanwezig was, om alvast een beetje sfeer te proeven.
 

 

Ga terug