Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Vakbekwaamheid installateurs

 

20141103_UnetoVNI_VakbekwaamheidseisenMet enige regelmaat verschijnen er in de media berichten over ongevallen met koolmonoxide en onveilige cv-installaties. Slecht geïnstalleerde en/of onderhouden cv-installaties kunnen  de oorzaak van dergelijke ongevallen zijn.

 

De veiligheid van een cv-installatie begint met een goede, vakkundige installatie van de cv-ketel maar ook van de rookgasafvoeren. Zeker centrale, gecombineerde rookgasafvoeren in centrale schachten van appartementencomplexen vormen een extra risico.

 

Naast een vakkundige installatie is inspectie en onderhoud van de cv-installatie van groot belang voor een veilige werking. Een vakkundige servicemonteur kent de staat van de cv-ketel en wijst u tijdig op mogelijke gevaren. Niet voor niets pleit Uneto-VNI voor een certificaat van vakbekwaamheid voor de installatiebranche.

 

Wassink Installatie heeft al ruim 100 jaar ervaring op het gebied van gedegen en betrouwbaar onderhoud aan verwarmingsinstallaties. Om ook op basis van de meest recente regelgeving en volgens de laatste certificeringen cv-installaties te kunnen monteren en onderhoud uit te kunnen voeren worden medewerkers continu bijgeschoold.

 

Bij Wassink Installatie bent u verzekerd van een deskundige advies, een degelijke montage en betrouwbaar onderhoud van uw cv-installatie.

Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer 0543-517925.

 

 

Ga terug