Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Wassink Installatie bestaat 105 jaar!

 

Vakmanschap sinds 1913! Vandaag betekent dat, dat wij precies 105 jaar bestaan! Een mijlpaal waar wij natuurlijk graag bij stilstaan.

 

Wassink Installatie is in 1913 opgericht door D.W. Wassink, de overgrootvader van de huidige directie. Ooit is het bedrijf als smederij begonnen. Paarden beslaan en allerhande andere werkzaamheden voor de plaatselijke boeren vormde toen de basis van de werkzaamheden. Een uitbreiding volgt al snel met een winkel in haarden en kachels. Rond de dertiger jaren brengt Wassink voor het eerst een centrale verwarming op de markt. Destijds nog gestookt op olie en kolen. De tweede generatie; de heer J.H. Wassink, die het vak leert in Den Haag, is verantwoordelijk voor deze uitbreiding in het dienstenpakket. Het rekenwerk vindt plaats in de huiskamer en de klantenbezoeken legt hij per fiets af. Hoezo andere tijden?  

 

Inmiddels is dit alweer 105 jaar geleden en vormt ons bedrijf nu een totaalinstallateur voor zowel de particulier als de zakelijke klant. Voorop staat dat niet alleen rekening gehouden moet worden met het ‘hier en nu’ maar ook met toekomstige generaties. Om op juiste wijze invulling te geven aan de veranderende rol in het bouwproces is Wassink Installatie veranderd tot een totaalinstallateur die meedenkt in het voortraject, de uitvoering kwalitatief verzorgt en de nazorg perfect regelt. Lees hier meer over de historie van ons bedrijf.

 

 

 

Ga terug