Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Wassink Installatie gecertificeerd voor de nieuwe norm ISO9001:2015 en ISO14001:2015

 

Onlangs heeft weer de jaarlijkse ISO/VCA audit plaatsgevonden. Dit jaar was de extra uitdaging om ons systeem klaar te stomen voor de nieuwe ISO9001:2015 norm en dat is ons gelukt! 

De auditoren hebben diverse afdelingen en projecten bezocht. Eindoordeel en conclusie van de beide auditoren was: "Erg mooi bedrijf met zeer betrokken mensen die de zaken goed voor elkaar hebben." We zijn erg trots dat wij de audit goed hebben doorstaan en nu zijn gecertificeerd volgens de nieuwe ISO 9001:2015 norm.

 

Certificeringen zijn voor ons geen doel op zich, maar hiermee borgen wij kwaliteit en tonen we aan dat wij serieus met ons vak omgaan. Wij conformeren ons aan de laatste eisen en werkwijzen. Om deze certificeringen te behouden, bewijzen wij ons vakmanschap keer op keer. Dit dient zowel het belang van onze klanten als dat van onze medewerkers. 

 

ISO9001:2015 Certificering

Om kwaliteit, veiligheid en milieu zo optimaal mogelijk te waarborgen, werkt Wassink conform ISO9001:20015 procedures en zijn hiervoor gecertificeerd. ISO is een kwaliteitsmanagementsysteem. Door de procedures te volgen, kan Wassink aantonen hoe de processen gewaarborgd worden. Op deze manier borgen wij dat onze producten en diensten voldoen aan de wettelijke gestelde eisen en onze eigen kwaliteitsstandaard.

 

 

ISO14001:2015 certificering

Ook is Wassink Installatie in het bezit van het vernieuwde keurmerk ‘ISO14001:2015 Milieu’. Wassink Installatie hanteert een goed systeem van milieu-management. Het systeem waarmee constant gewerkt wordt aan het reduceren van de impact op het milieu, handelend volgens de huidige wet- en regelgeving.  

 

 

 

 

 

Ga terug