Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Wassink vervangt AGPO Combifor in appartementen!

 

IMG_0015 In het appartementen-complex Scholtenburgh in Winterswijk heeft Wassink Installatie in opdracht van de VvE Scholtenburgh in totaal 40 appartementen, bestaande uit 24 koop- en 16 huurappartementen, voorzien van een nieuwe cv- en ventilatie installatie, ter vervanging van het bestaande AGPO Combifor systeem. Hierbij zijn tevens de kanalen in de schachten vervangen.  Hiervoor heeft Wassink Installatie een concept ontwikkeld voor het vervangen van de bestaande AGPO VR Combifor-toestellen door HR-toestellen voor verwarming, tapwater en balansventilatie. De uitmondingen en kanalen voor afvoer van rookgassen en ventilatieafvoer zijn compleet vernieuwd.    

 

VVE Magazine (uitgave Oktober 2014) heeft een artikel geschreven over dit concept:

 

Slimme oplossing voor probleem gecombineerde rookgasafvoerkanalen

Financieel voordeel en iedereen behoudt zijn eigen ketel

Wat doe je als VvE-bestuur wanneer de eerste individuele VR-ketels aan vervanging toe zijn? En wat als na onderzoek blijkt dat ze gekoppeld zijn met de ventilatie en aangesloten zijn op een gecombineerd rook-gasafvoerkanaal? Eén op één vervangen lukt niet, want het systeem is verouderd en niet meer leverbaar. Nieuwe rookgasafvoerkanalen aanleggen en alle bewoners verplicht een nieuwe Hoog Rendement (HR) ketel laten aanschaffen, lijkt de enige, maar zeer kostbare, oplossing. Door slim meedenken in een praktisch ingesteld bouwteam vindt VvE Scholtenburgh in Winterswijk een andere oplossing. (...)

 

04-02-2014 049Eén aanspreekpunt

Wassink Installatie regelde alles rond de werkzaamheden. Van het schrijven van het bestek en het opstellen van een heldere, open begroting tot en met het sloop-, installatie-, dakdekkers- en schoonmaakwerk. Hierdoor had de VvE te maken met slechts één aanspreekpunt voor het gehele traject en met een transparante all-in-prijs. (...)   Bovendien konden alle bewoners en winkeliers - mede dankzij ons contract met Wassink Installatie - profiteren van een mooie projectkorting als zij zouden kiezen voor een nieuwe ketel en ventilatiesysteem. Dat kon eventueel via een huur- of leasecontract en de mogelijkheid van een voordelig onderhoudsabonnement, zodat hun kosten gespreid konden worden. Kortom: een ideale en heel flexibele oplossing." (Bron: VvE Magazine - oktober 2014)  Lees hier het volledige artikel.

 

 

Ga terug