Aangesloten bij hét opleidingsbedrijf voor installatie- en elektrotechniek?

 

Wassink Installatie. Precies.

Leerbedrijf

 

Doorgroeien en doorleren

 

Wassink Installatie aangesloten bij InstallatieWerk (IW)

Wassink Installatie is aangesloten bij InstallatieWerk (IW) Achterhoek Rivierenland, het vroegere ROI. Het IW is hét opleidingsbedrijf voor installatietechniek en elektrotechniek. Er zijn maar liefst 220 aangesloten leerbedrijven in de regio Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Winterswijk.

 

Volwaardig leerbedrijf

De landelijke organisatie Kenteq erkent het IW als volwaardig leerbedrijf. De installatiebedrijven, die de praktijkopleiding van hun leerling(en) hebben ondergebracht bij het IW, gelden hierdoor eveneens als erkend leerbedrijf.

 

Goede instapmogelijkheid

Veel ervaren monteurs bij Wassink zijn begonnen als IW-leerling monteur. Het is voor Wassink Installatie van enorm belang om tijdens de opleiding de leerlingen in de praktijk goed te begeleiden. Wij investeren graag maar ook doelbewust in onze toekomstige professionals.

 

Erkende praktijkopleider

De praktijkopleider van Wassink Installatie is door Kenteq erkend en begeleidt de IW-leerlingen, in samenwerking met onze afdeling personeelszaken. De praktijkopleider fungeert als tussenpersoon en houdt contact met Wassink Installatie en IW. Daarnaast is de praktijkopleider verantwoordelijk voor de begeleiding van de IW-leerling voor en tijdens de gehele leerperiode.


Meer informatie?

Voor uitgebreide informatie kunt u de website van InstallatieWerk bezoeken.