Altijd blijven groeien en leren bij een erkend leerbedrijf?

 

Wassink Installatie. Precies.

Over Wassink

 

Wassink Installatie. Precies.

Wassink Installatie is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar historie en volop ambities voor de toekomst. Met 100 medewerkers en vestigingen in Doetinchem en Winterswijk realiseren wij mooie projecten voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en bedienen wij veel vaste klanten. Wij streven altijd naar perfectie en continuïteit. In alles wat we doen, doen we alsof het voor onszelf is en dan nog beter! Dat zit in de genen van ons familiebedrijf. Of het nu om zinkwerk gaat, een complete elektronische installatie of klimaatinstallatie, onze klanten zijn verzekerd van kwaliteit. Maar ook meer gemak, comfort, duurzaamheid, veiligheid en energiezuinige toepassingen in hun woning, bedrijfspand of gebouw kunnen wij voor onze klanten realiseren. Alle kennis en expertise is aanwezig omtrent elektrotechnische en klimaat technische installaties, zoals centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verlichtingssystemen. Dit kunnen wij waarmaken door ons loyale en betrokken team, waarvoor geen vraag teveel is. 

 

WORD JIJ ONZE AMBITIEUZE COLLEGA?

Wij hebben regelmatig vacatures voor afwisselende en dynamische functies en maken graag kennis met gedreven en enthousiaste mensen die ons bedrijf willen komen versterken. Ben jij de ambitieuze collega die een bijdrage wil leveren aan de groei van ons betrouwbare, degelijke en innovatieve installatiebedrijf?

 

WORD EEN VOLLEERDE VAKMAN- OF VROUW!

Voor jouw goede inzet krijg je ook wat terug. Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en bieden je arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met de functie-eisen en de bijbehorende werkervaring. Ook bieden wij mogelijkheden voor individuele (door)groei. Bijblijven in onze branche is een must, daarom motiveren wij je om gebruik te maken van onze opleidingsmogelijkheden. Word een volleerde vakman of vakvrouw in de installatietechniek. Bovendien organiseren wij regelmatig bijscholingscursussen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Bekijk dan direct de vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

WASSINK INSTALLATIE – DE VIERDE GENERATIE AAN HET ROER