Elektrotechniek

 

Innovatieve en veilige systemen

Wassink Installatie brengt elektrotechnische installaties aan, mét het oog op veiligheid. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben de technische kennis om u vooraf te adviseren wat van toepassing is op uw project.

 

Meer lezen over elektrotechniek?

Klimaattechniek

 

Voorwaarde voor een comfortabele leefomgeving!

Wassink Installatie biedt een totaalpakket aan installaties op het gebied van o.a. verwarming, luchtbehandeling en koeling. Mét het oog op duurzaamheid en energiebesparing.

 

Alles weten over een optimaal leefklimaat?

Industrie

 

Innovatieve en betrouwbare oplossingen

Bij Wassink Installatie mag u perfect functionerende industriële installaties verwachten. Altijd met het oog op veiligheid en continuïteit van uw processen.

 

Meer weten over industriële installaties?

Woningbouw

 

Meedenken in woningbouw- en vastgoedprojecten

Van enkele woningen tot grote woningbouwprojecten en van nieuwbouw tot renovatie. Wassink Installatie heeft als totaalinstallateur jarenlange ervaring opgebouwd in de projectmarkt voor woningbouw en vastgoed.

 

Alles te weten komen over onze oplossingen?

Uw partner in zink- en koperwerken

 

Een kwalitatief hoogwaardig product vereist vakmanschap.

Wij zijn specialist op het gebied van zink- en koperwerk. Wij maken in eigen beheer o.a. goten, hemelwaterafvoeren, regenpijpen of dak- en gevelbekleding. In geval van reparatie of lekkage kunnen wij u snel van dienst zijn middels onze mobiele werkplaats.

 

Meer weten over zink- en koperwerken?

Loodgieterswerk

 

Alle disciplines onder één dak

Wassink Installatie is totaalinstallateur op het gebied van loodgieterswerk. Vanuit de wens van de opdrachtgever pakken wij disciplines op als o.a. drinkwaterinstallaties, hemelwaterafvoer of sanitair.

 

Bekijk alle disciplines

Wassink Installatie

 

Uw totaalinstallateur in de projectmarkt

Bent u op zoek naar een totaalinstallateur die u volledig ontzorgt op het gebied van installaties? Dan zit u bij ons goed! U vindt in Wassink Installatie een partner die vanaf het begin met u meedenkt en maatwerk toepast op ieder project. Wij zijn een solide familiebedrijf dat de zaken voor elkaar heeft.

 

Precies weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuws

Alle nieuwsberichten

Van waterpomp tot warmtepomp

In december werd aan Anne en Derk het boek 'Van waterpomp tot warmtepomp' uitgereikt. Dit boek — geschreven ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Wij techniek — is een bundel met verhalen over familiebedrijven in de installatiebranche...

 

Lees verder