Een beveiligingsplan op maat?

 

Wassink Installatie. Precies.

Beveiligingsinstallatie

 

Vertrouwen op uw beveiligingssysteem

Wilt u verzekerd zijn van ijzersterke beveiliging van uw personeel en bedrijfspand? Wassink Installatie heeft als totaalinstallateur de kennis en expertise in huis om u een compleet pakket beveiligingsinstallaties aan te bieden.  

 

Brandmeldinstallaties

Aan de hand van een bouwkundige tekening maken wij een ontwerp dat voldoet aan de laatste eisen van de NEN2535 en NEN2575. Vanzelfsprekend overleggen wij met partijen als BoWoTo en de brandweer.  

 

Inbraakbeveiliging- en toegangscontrolesystemen

Wassink Installatie is specialist op het gebied van inbraakbeveiliging- en toegangscontrolesystemen. We bepalen aan de hand van de inboedelwaarde aan welke klasse de beveiliging moet voldoen. Natuurlijk nemen wij ook uw wensen en eisen mee.  

 

CCTV installatie (CloseCircuitTelevision)

CCTV bewakingssystemen controleren continu alle processen en bewegingen die in en rondom een gebouw of woning plaatsvinden. U kunt de beelden van de bewakingscamera’s live bekijken op een videobewakingsscherm. De beelden worden ook opgenomen op een harddiskrecorder en zijn tot een bepaalde tijd terug te halen. Het is mogelijk om de beelden via een IP-netwerk online te bekijken vanaf elke gewenste locatie.


Vrijblijvende offerte ontvangen?

Kunnen wij u onze diensten verder toelichten? Neem gerust contact met ons op. We bespreken uw situatie en geven advies op maat. Indien gewenst ontvangt u vrijblijvend een offerte.