De meest slimme installaties?

 

Wassink Installatie. Precies.

Zwakstroominstallatie

 

Innovatieve en comfortabele installaties

De zwakstroominstallatie is een veelomvattende tak van de elektrotechnische installatie. Denk hierbij aan o.a. de centrale besturing van verlichting, de beveiliging van een bedrijf of een complete intercominstallatie. Wassink Installatie draagt deskundige zorg voor de aanleg én service en onderhoud.  

Netwerkinstallatie

Snelle communicatie begint bij een goede netwerkbekabeling. Belangrijk dus om hierin te investeren. Wassink Installatie legt verschillende soorten netwerkbekabeling aan:  

 

  • horizontaal niveau (werkplekbekabeling)
  • verticaal niveau (backbone bekabeling met o.a. glasvezel)

 

Domotica- en zorginstallaties

Domotica omvat alle elektronische toepassingen in een pand of woning om functies (op afstand) te besturen, bijvoorbeeld ventilatie of verlichting. Vooral in de ouderen- en geestelijke gezondheidszorg speelt domotica een belangrijke rol. Denk hierbij aan alarmeren, het wekken van mensen op afstand of het bedienen van verwarming of zonwering.  

 

KNX Installaties

Binnen de domotica moeten systemen met elkaar moeten communiceren. KNX is wereldwijd de enige standaard voor huis- en gebouwenautomatisering. Met KNX is het mogelijk om met één touchpaneel alle toepassingen te bedienen. Wassink Installatie engineert, realiseert en programmeert uw complete KNX installatie. Meer comfort, meer veiligheid én meer energie besparen!  

 

MIVA signaleringsinstallaties

Met een MIVA-set (mindervalide) kan een persoon in geval van nood snel hulp inroepen. In huis, maar ook in openbare ruimtes zoals toiletten theaters, cafés of scholen.  

 

(Video) Intercominstallaties en belinstallaties

Wassink Installatie adviseert u graag over complexe intercominstallaties die geschikt zijn voor bedrijven en appartementencomplexen. Vervolgens ontwerpen en installeren wij uw installatie, compleet op maat!  

 

CAI (Centrale Antenne Inrichting)

Wassink Installatie levert en installeert het complete CAI-systeem. Wij adviseren u graag bij de keuze hiervan.  

 

Zonweringsinstallatie

Bij het optimaliseren van het binnenklimaat speelt zonwering een belangrijke rol. Automatische zonwering past zich aan de buitentemperatuur of de hoeveelheid licht aan. Wassink Installatie installeert en monteert automatische zonwering als stand-alone systeem of als onderdeel van het KNX domoticasysteem.


Vrijblijvende offerte opvragen?

Wilt u weten wat Wassink Installatie voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.