De partner voor uw complete installatie?

 

Wassink Installatie. Precies.

Over Wassink

 

Uw partner in totaalinstallatie

Bent u op zoek naar een totaalinstallateur? Wassink Installatie biedt duurzame en energiebesparende oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Alle kennis en expertise is aanwezig voor uw elektrotechnische en klimaattechnische installatie, zoals centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verlichtingssystemen. Ook loodgieterswerk en zink- en koperwerk voeren wij zelf uit.  

 

Eerlijk en objectief

U vindt in Wassink Installatie een partner die vanaf het begin met u meedenkt. Onze medewerkers zijn betrokken vanaf het eerste moment en met uw vraagstuk op de eerste plaats. Wij adviseren, leveren en installeren complete installaties en zijn merkonafhankelijk. We adviseren bij het maken van de juiste keuze die aansluit bij úw behoefte. Alsof de keuze voor onszelf is, maar dan nog beter!  

 

Service en continuïteit

Bovendien kunt u ook na oplevering rekenen op perfecte service en een onderhoudscontract op maat. U kunt het technische beheer van uw installaties volledig aan ons toevertrouwen. Met een gebouwbeheersysteem is het zelfs mogelijk dat Wassink Installatie u op afstand helpt met het optimaal regelen van uw binnenklimaat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WAssink installatie – de vierde generatie aan het roer

payoff_inzet