Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Maatregelen rondom Corona virus

 

Ook wij zijn genoodzaakt om maatregelen te treffen in verband met het Corona virus, voor de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten. We proberen onze klanten nog steeds zo goed mogelijk te helpen, maar moeten daarvoor wel -zoals iedereen- enkele maatregelen treffen. 


De maatregelen die wij hebben getroffen zijn:

  • Onze collega monteurs houden 1,5 meter afstand en schudden geen handen
  • Voordat onze monteurs een woning of bouwplaats betreden, vragen zij of er mensen zijn met griep- of verkoudheidsklachten. Onze monteurs betreden geen huizen van bewoners die ziek zijn of in quarantaine zijn
  • Om overdracht via tablet en/of pennetje tegen te gaan, zullen onze monteurs tijdelijk niet meer om een handtekening vragen op de digitale werkbon

 

Griep- of verkoudheidsklachten of in quarantaine en een urgente storing aan uw cv? 
Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij samen de mogelijkheden voor een veilige oplossing kunnen bespreken. In geen geval zullen wij zonder verdere beschermende maatregelen de woning betreden. 

Overige maatregelen
Uiteraard hebben wij intern alle vanzelfsprekende en reeds geadviseerde maatregelen door het RIVM getroffen om verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

 

Contact opnemen

Ons kantoor blijft op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0543 - 51 79 25. Buiten kantoortijden blijft de storingsdienst 24/7 bereikbaar via 0900-235 92 77.

 

 

Ga terug