Wie houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

 

Wassink Installatie. Precies.

Van waterpomp tot warmtepomp

 

In december werd aan Anne en Derk het boek 'Van waterpomp tot warmtepomp' uitgereikt. Dit boek — geschreven ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Wij techniek — is een bundel met verhalen over familiebedrijven in de installatiebranche.

In het boek staat een mooi portret over Wassink Installatie als familiebedrijf, met leuke verhalen en foto's over Wassink Installatie van 1913 tot nu.

Over het boek:

Van oudsher zijn familiebedrijven toonaangevend in de techniekbranche. Naast winst maken staan ook ander waarden centraal, zoals maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Dit boek bevat tien portretten van deze familiebedrijven. Wat is hun geschiedenis? Wat hebben ze bijgedragen aan de technische kennis en ontwikkeling van Nederland? Hoe is hun cultuur? Wat is hun toekomst? En wat kan de techniek bijdragen aan een meer duurzame wereld?

 

Terwijl de politiek worstelt met de klimaatdoelstellingen, wordt in veel familie bedrijven al veel langer creatief gewerkt aan technische oplossingen. Want net als bij het klimaatbeleid gaat het bij familiebedrijven altijd om de volgende generatie. Zoals een ondernemer zegt: ‘Techniek is een middel, mensen zijn het doel’.

 

Nieuwsgierig geworden? Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel.

 

 

Ga terug