Van ontwerpfase tot en met beheer?

 

Wassink Installatie. Precies.

Woningbouw

 

Meedenken in woningbouw- en vastgoedprojecten

Van enkele woningen tot seriematige woningbouwprojecten en van nieuwbouw tot renovatie. Wassink Installatie heeft als totaalinstallateur jarenlange ervaring opgebouwd in de projectmarkt voor woningbouw en vastgoed. Alle kennis en expertise is aanwezig voor uw elektrotechnische en klimaattechnische installatie, zoals centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verlichtingssystemen. Ook loodgieterswerk en zink- en koperwerk behoren tot deze werkzaamheden.  

 

WOONCOMFORT TOT IN DETAIL

Comfortabele, duurzame oplossingen voor optimaal wooncomfort. Wij houden de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie nauwlettend in de gaten en zijn in staat om kwalitatief hoogwaardige, energiezuinige systemen aan te bieden en te installeren. Daarbij vertalen wij uw wensen naar een energiezuinig ontwerp en realiseren wij dit binnen afgesproken tijd en budget. Duurzaam en innovatief!  

 

SERVICEGERICHT EN BETROUWBAAR

Van begin af aan denken wij oplossingsgericht met u mee: alles om uw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Betrokken vanaf de eerste stap, met uw vraagstuk op de eerste plaats.


VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Wilt u precies weten wat Wassink Installatie voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Liever een persoonlijk gesprek? Wij zitten graag met u om tafel om te praten over de kansen en mogelijkheden binnen uw project.

42 energieneutrale woningen

 

De woningen zijn gesitueerd in de wijk Leesten Oost te Zutphen.

 

BEKIJK DEZE REFERENTIE