Een gezond en fris binnenklimaat?

 

Wassink Installatie. Precies.

Zorg en Onderwijs

 

Comfortabel én energiezuinig

De zorg- en gezondheidssector en het onderwijs stellen hoge eisen aan comfort, veiligheid, hygiëne en gemak. Wassink Installatie creëert functionele en duurzame oplossingen in de vorm van optimaal ontworpen en gerealiseerde klimaattechnische en elektrotechnische installaties. Hierbij houden we sterk rekening met uw energievraagstuk en de energieprestaties. Als totaalinstallateur zijn wij thuis in alle disciplines, waaronder centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verlichtingssystemen. Ook loodgieterswerk en koper- en zinkwerk pakken wij graag voor u op.  

 

uw Eerlijke installatiepartner

Om u zo resultaatgericht en secuur mogelijk van dienst te zijn, denken we graag vanaf een vroeg stadium mee. Met oog voor details begeleidt uw vaste contactpersoon de totaalinstallatie van A tot Z. Bovendien confirmeren wij ons aan de strenge eisen die de overheid stelt voor de zorg- en onderwijssector. Daar kunt u van verzekerd zijn.


Vrijblijvende offerte ontvangen?

Graag lichten wij onze diensten verder toe. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We bespreken de kansen en mogelijkheden binnen uw project en u ontvangt vrijblijvend een offerte.

Woonzorgcentrum Schavenweide

Schavenweide

 

Het werk bestond uit het realiseren van de werktuigbouwkundige en sanitaire installaties voor dit project.

 

BEKIJK DEZE REFERENTIE